Onze kwaliteitslabels

Onze kwaliteitslabels

Onze passie voor diamanten & juwelen vertaalt zich in de kwaliteit welke we nastreven. We geloven dat elk juweel uniek en persoonlijk is. Een speciaal moment, vereeuwigd in een perfect kunstwerk. Elk juweel maken we volgens deze visie waardoor u geen moment verloren gaat in de tijd.


Antwerp’s Most Brilliant is een selectie van de meeste kwalitatieve en betrouwbaarste juweliers van Antwerpen. Zij zijn het visite-kaartje van de Stad Antwerpen als diamantstad. Het label is er gekomen zodat mensen een diamant kunnen kopen in vertrouwen. Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle juwelier welke voor een uitstekende service staat? Dan zijn elk van de gecertificeerde Antwerp’s Most Brilliant Juweliers uw vertrouwen waard.

“Als zaakvoerder van dit juwelenhuis verklaar ik hierbij op eer dat ik ten allen tijde conform de eisen van het kwaliteitslabel Antwerp’s Most Brilliant werk en er voor zorg dat mijn personeel op de hoogte is van deze verklaring en zich er ook naar schikt.” J.v.d. Haegen


GIA‘s missie is om het publieke vertrouwen te waarborgen in edelstenen en juwelen door de hoogste standaard te behouden op vlak van integriteit, academici, wetenschap en professionaliteit in hun onderwijs, onderzoek, laboratorium diensten en ontwikkelingsinstrumenten.